tacmeds.com ju japin një larmi ngjyrash. Ju mund të kërkoni gjithçka në lidhje me ngjyrën në këtë faqe interneti. Një uebfaqe që ofron shumë ngjyra në formën e imazheve, ngjyrat bëhen një gjë shumë e rëndësishme në jetën tonë. Ngjyra ka tërheqjen e saj për njerëzit. Për më tepër, kjo faqe në internet shfaq gjithashtu një dizajn të ndryshëm të shtëpive dhe pikturave që janë një ngarkesë që nuk është më pak interesante se ngjyra. Jo vetëm në pikturat, mobiljet në shtëpi dhe as bojërat e murit kanë ndryshime interesante të ngjyrave.

Thjesht bëni një kërkim në këtë faqe në internet, mund të gjeni një Dizajn të Bojërave të Brendshme dhe të Jashtme të ndryshme. Frymëzimet e bojrave të ndryshme të murit mund ta bëjnë shtëpinë tuaj më të bukur dhe komode për të okupuar. Idetë e projektimit që përfunduan me dekorime të mahnitshme mund të jenë frymëzimi juaj për dekorimin e shtëpisë. Jo vetëm pjesë e përgjithshme e një shtëpie, por gjithashtu hartoni çdo dhomë dhe dekorimet e saj. Për shembull, dizajni i banjës me pajisje të vaskës, tualetit, dushit, lavamanit, kabinete, si dhe llambat e gjumit dhe dekorimet e mureve dhe modelin e tavanit. Lloje të ndryshme shtëpish janë gjithashtu të përfshira në këtë faqe interneti, siç janë lloji klasik, lloji i thjeshtë, minimalist, elegant ose luksoz. Me shumë opsione të projektimit të shoqëruara me paraqitjen e detajuar, është më i përshtatshëm dhe mund të jetë një përbërës i konsideratës suaj në përcaktimin e dizajnit dhe ngjyrës së përshtatshme për shtëpinë tuaj.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "" graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Uniform Grey, Steel, Kettleman, Muddy Green, Winter Willow Green, Luscious Lime, Celestial Dragon, Tin, Chlorophyll, Parakeet, Dark Lime Green, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Flame Pea, Lavender Pink, Blissful Berry, Royal Fuchsia. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#607830rgb (96, 120, 48)Muddy Green
#c0d8a8rgb (192, 216, 168)Winter Willow Green
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c06048rgb (192, 96, 72)Flame Pea
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#a81878rgb (168, 24, 120)Blissful Berry
#c03090rgb (192, 48, 144)Royal Fuchsia